Νο 1 Πιστοποιημένη μέτρηση πλαισίου & γεωμετρίας.

Νο 1 Πιστοποιημένη μέτρηση πλαισίου & γεωμετρίας.

Σε 1 ώρα θα ξέρεις την ακριβή κατάσταση της μοτοσυκλέτας σου

Νο 1 Πιστοποιημένη μέτρηση πλαισίου

Η MotoCert έχει προχωρήσει σε μία τεράστια επένδυση, φέρνοντας την τεχνολογία της γερμανικής Scheibner Limited στην Ελλάδα, η οποία εξελίσσει τα συστήματα μέτρησης εδώ και είκοσι χρόνια και έχει μακρόχρονη παρουσία σε 96 χώρες.

Χωρίς την παραμικρή αποσυναρμολόγηση, γρήγορα κι εύκολα, η απάντηση για την κατάσταση μίας μεταχειρισμένης μοτοσυκλέτας καθίσταται για πρώτη φορά μετρήσιμη με πιστοποίηση και παράλληλα και διάγνωση την ίδια στιγμή, αν βρεθεί πρόβλημα.

Πρόκειται για το πιο ακριβές σύστημα μέτρησης πλαισίου και γεωμετρίας του κόσμου διαθέτοντας μια πλήρως ενημερωμένη βάση δεδομένων,η οποία καλύπτει περισσότερα από 1300 μοντέλα μοτοσυκλετών,και ενημερώνετε αυτόματα μέσω διαδικτύου.

Δεν χρειάζεται κάποιος να οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα σου,αφού οι μετρήσεις γίνονται με την βοήθεια ενός 3D Laser που χωρίς να παρεμβαίνει ανθρώπινο χέρι, και το πιο σημαντικό χωρίς να καθοδηγείται από άνθρωπο, ώστε να εγγυάται απόλυτη ακρίβεια μικρότερη από χιλιοστό, το σύστημα σκανάρει αυτόματα κάθε μοτοσυκλέτα και ανακαλύπτει τα προβληματικά σημεία.

Πιστοποιημένη μέτρηση πλαισίου

Οι μετρήσεις της MotoCert πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού στο συνεργάτη που θα επιλέξετε από το δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων.
Καθώς όμως πρόκειται για κάτι νέο στο ελληνικό κοινό, απαιτείται χρόνος προσαρμογής, παρόλο που στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης η Scheibner είναι μία πασίγνωστη υπηρεσία.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ MOTOCERT

ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ

Αγοράζοντας μεταχειρισμένη μοτοσυκλέτα, σκούτερ ή παπί δεν γνωρίζετε το παρελθόν της με απόλυτη ακρίβεια. Δικαιούστε και απαιτείστε να σας παραδώσουν πιστοποίηση για την σωστή κατάσταση του δικύκλου που σκοπεύετε να αγοράσετε, είτε από κατάστημα είτε από ιδιώτη.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

Για την προσωπική σας ασφάλεια ως τεκμηρίωση για τις ασφαλιστικές εταιρείες και τους επιθεωρητές, επιβεβαιώνοντας ή όχι την σωστή κατάσταση της γεωμετρίας της μοτοσυκλέτας, συγκρινόμενη µε τα στάνταρ του κατασκευαστή – Απαραίτητο για τη νομική σας κάλυψη σε κάθε περίπτωση αμφισβητήσεως

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ & ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Πριν ξεκινήσετε επισκευές, εργασίες αποκατάστασης ή παρεμβάσεις, ο έλεγχος της γεωμετρίας του πλαισίου είναι η πρώτη ενέργεια, πριν ακόμη κι από την παραγγελία των κοστοβόρων ανταλλακτικών.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ

Τυχόν ελαττώματα στη γεωμετρία των πλαισίων είναι εύκολα και γρήγορα ανιχνεύσιμα µε τους μετρητές πλαισίου της MotoCert.
Μικροσκοπικές αποκλίσεις από τις εργοστασιακές ρυθμίσεις, αδύνατο να διαγνωστούν µε συμβατικό τρόπο αλλά απόλυτα αισθητές στην οδήγηση, αποτυπώνονται πλέον πλήρως κι διεξοδικά. Συνεπώς, αποφεύγεται η δαπανηρή και χρονοβόρα αντικατάσταση εξαρτημάτων και δοκιμαστικών κινήσεων.

ΥΠΕΡΑΞΙΑ

Με την πιστοποίηση της MotoCert διατηρείται υψηλή η υπεραξία της µοτοσυκλέτα σας και διευκολύνεται η πώληση της.


ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ

MEGA – M.A.X

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ MEGA-M.A.X
Σύστημα μέτρησης πλαισίου

Το σύστημα μέτρησης mega-m.a.x μετρά αυτόματα το πλαίσιο της μοτοσυκλέτας και άλλα σημαντικά μέρη αυτού.

Παρέχει λεπτομερή αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα και στις περισσότερες περιπτώσεις χωρίς καμία αποσυναρμολόγηση.

Η γεωμετρική κατάσταση του πλαισίου της μοτοσικλέτας καθορίζεται ανεξάρτητα από πιθανή ζημιά του μπροστινού πιρουνιού.

Το πιστοποιητικό της MotoCert που εκδίδεται από το σύστημα μέτρησης mega-m.a.x, δίδει τεκμηριωμένες απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με την κατάσταση του πλαισίου της μοτοσικλέτας, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό μετά από ατύχημα ή κατά την αγορά ή πώληση μοτοσικλέτας.

F.I.X

F.I.X - σύστημα μέτρησης για τα σκούτερ
Σύστημα μέτρησης για τα σκούτερ

Στο παρελθόν μια μέτρηση σκούτερ ήταν προβληματική. Σχεδόν πάντα η αποσυναρμολόγηση του ήταν αναπόφευκτη. Επομένως οι μετρήσεις ήταν πολύ χρονοβόρες και έτσι δαπανηρές.

Την μεγάλη αλλαγή φέρνει το σύστημα f.i.x της MotoCert το οποίο προσφέρει μέτρηση σκούτερ χωρίς αποσυναρμολόγηση. Με βάση πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη συστημάτων μέτρησης για μοτοσυκλέτες, το σύστημα f.i.x κατασκευάστηκε ειδικά για να μετρήσει τα σκούτερ χωρίς σημαντικό κόστος και χωρίς καμία αποσυναρμολόγηση.

F.E.IN

F.E.IN – Μέτρηση πιρουνιού
Σύστημα μέτρησης πιρουνιού

Το εμπρόσθιο σύστημα μιας μοτοσυκλέτας – σκούτερ – cub είναι από τα πιο ευαίσθητα εξαρτήματα πάνω στο όχημα ,έστω μικρές αλλοιώσεις στην ακρίβεια του συστήματος είναι η αιτία πολλών αρνητικών για την ασφάλεια του αναβάτη και την σωστή λειτουργία του δικύκλου.
Το σύστημα f.e.in μετράει το πιρούνι της μοτοσυκλέτας –σκούτερ – cub.

CMS

CMS
Είναι ένα ιδανικό εργαλείο εργασίας για αγωνιστικές ομάδες και συνεργεία που ειδικεύονται στη ρύθμιση του πλαισίου.

Το CMS (σύστημα μεγιστοποίησης πλαισίου) προσφέρει μια προαιρετική επέκταση στο mega-m.a.x. συνήθως για αγωνιστικές ή υψηλής ταχύτητας/απόδοσης περιπτώσεις. Παρέχει τα σχετικά στοιχεία για την πλήρη περιγραφή της κατάσταση της μοτοσυκλέτας στο δρόμο όπως το ίχνος, το πιρούνι, την κλίση του βραχίονα υπό κλίση, το ύψος εμπρός κλπ.

Είναι ένα ιδανικό εργαλείο εργασίας για αγωνιστικές οµάδες και συνεργεία που ειδικεύονται στη ρύθμιση του πλαισίου.


Θές να κάνεις το δίκυκλό σου πιο ασφαλές,πιο διασκεδαστικό και να ανακαλύψεις τα πραγματικά όριά του;Δες εδώ με 1 κλικ το κόστος κάθε υπηρεσίας

Σχετικά με MotoCert

Η MotoCert είναι μια σύγχρονη εταιρεία με αντικείμενο την αξιολόγηση – μέτρηση, τεκμηρίωση και πιστοποίηση της κατάστασης του πλαισίου μιας μηχανής ή σκούτερ. Επενδύοντας στην καινοτομία και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια του αναβάτη η MotoCert επένδυσε πόρους και χρόνο προκειμένου να σας προσφέρει μια συνδυαστική, τεκμηριωμένη λύση σχετικά με τη διάγνωση και την τεκμηρίωση της κατάστασης του πλαισίου μιας μηχανής ή σκούτερ οδηγώντας στην διαμόρφωση και παραγωγή Πιστοποιητικού Μέτρησης Πλαισίου από την MotoCert. Η Μέτρηση, Διάγνωση και Τεκμηρίωση σε αναφορά με το πλαίσιο μιας μηχανής ή σκούτερ αποτελεί το μέλλον στο χώρο της ασφάλειας των μοτοσικλετιστών.

Σχόλια 3

 1. Γιώργος

  Πολύ καλό value for money
  Ήμουν υποψήφιος αγοραστής μιας μεταχειρισμένης μοτοσυκλέτας από ιδιώτη.Σε λιγότερο από μία ώρα με την υπηρεσία της Motocert ανακάλυψα ότι το πλαίσιο είχε “πάρει”.
  Ευχαριστώ την motocert για τις υπηρεσίες της,αφού γλύτωσα από μία λάθος αγορά που θα μου στοίχιζε χρόνο και χρήμα.

 2. Άψογη εξυπηρέτηση.Νοοτροπία και επαγγελματισμός σε επίπεδα εξωτερικού.Tα παιδιά γνωρίζουν εις βάθος τον τομέα τους!

 3. Παναγιώτης

  Ότι πιο σύγχρονο υπάρχει αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα, και το προσωπικό όλοι γνωστές του είδους του. Συγχαρητήρια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

one × 4 =

Πιστοποιημένες μεταχερισμένες μοτοσυκλέτες