Τα συστήματα μέτρησης

MEGA–M.A.X

Μέτρηση πλαισίου

Το mega-m.a.x μετρά αυτόματα το πλαίσιο της μοτοσικλέτας και άλλα σημαντικά μέρη αυτού. Παρέχει λεπτομερή αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα και στις περισσότερες περιπτώσεις χωρίς καμία αποσυναρμολόγηση. Η γεωμετρική κατάσταση του πλαισίου της μοτοσικλέτας καθορίζεται ανεξάρτητα από πιθανή ζημιά του μπροστινού πιρουνιού.

Το πιστοποιητικό μέτρησης megam.a.x της MotoCert δίδει τεκμηριωμένες απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με την κατάσταση του πλαισίου, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό μετά από ατύχημα ή κατά την αγορά ή πώληση μοτοσικλέτας.

CMS

Ολοκληρωμένη μέτρηση μοτοσυκλέτας

Το CMS (Σύστημα μεγιστοποίησης πλαισίου) προσφέρει μια προαιρετική επέκταση στο mega-m.a.x. για αγωνιστικές ή υψηλής ταχύτητας περιπτώσεις.

Μέσω της μέτρησης CMS παρέχονται όλα τα σχετικά στοιχεία πλήρης μέτρησης του πλαισίου της μοτοσικλέτας όπως το ίχνος, το πιρούνι, την κλίση του βραχίονα με κλίση, το ύψος εμπρός κλπ. Ταυτόχρονα ένα πρόγραμμα προσομοίωσης βασισμένο στις ακριβείς μετρήσεις και  διαστάσεις της συγκεκριμένης μοτοσικλέτας δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα όπως:

Πώς μπορώ να επαναφέρω την προηγούμενη εγκατάστασή μου μετά την τοποθέτηση νέων και ίσως μεγαλύτερων ελαστικών;

Τι μπορεί να γίνει αν ο αναβάτης διαμαρτύρεται για περιορισμένη πρόσφυση, ενώ επιταχύνει στο τέλος της καμπύλης;

F.I.X

Μέτρηση για scooter

Το σύστημα μέτρησης  f.i.x από τη MotoCert προσφέρει μέτρηση πλαισίου για σκούτερ καθώς και του μπροστινού πιρουνιού. Με βάση πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη συστημάτων μέτρησης για μοτοσικλέτες, το σύστημα f.i.x κατασκευάστηκε ειδικά για μετρήσεις σε σκούτερ χωρίς μεγάλο κόστος και χωρίς καμία αποσυναρμολόγηση.

F.E.IN

Μέτρηση πιρουνιού

Το σύστημα f.e.in μετράει το μπροστινό πιρούνι της μοτοσυκλέτας –σκούτερ-cub.

Ο δικός σας μηχανικός μετά από αυτή την μέτρηση, μπορεί συγκρίνοντας τα αποτελέσματα που έχει και της ανοχές μέσα από το εγχειρίδιο, να αποφασίσει για την ορθή κατάσταση του εμπρόσθιου συστήματος της μοτοσυκλέτας – σκούτερ- cub.