header-image

Η MotoCert είναι μια σύγχρονη εταιρεία με αντικείμενο την αξιολόγηση – μέτρηση, τεκμηρίωση και πιστοποίηση της κατάστασης του πλαισίου μιας μηχανής ή σκούτερ.

Επενδύοντας στην καινοτομία και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια του αναβάτη η MotoCert επένδυσε πόρους και χρόνο προκειμένου να σας προσφέρει μια συνδυαστική, τεκμηριωμένη λύση σχετικά με τη διάγνωση και την τεκμηρίωση της κατάστασης του πλαισίου μιας μηχανής ή σκούτερ οδηγώντας στην διαμόρφωση και παραγωγή Πιστοποιητικού Μέτρησης Πλαισίου από την MotoCert.

Η Μέτρηση, Διάγνωση και Τεκμηρίωση σε αναφορά με το πλαίσιο μιας μηχανής ή σκούτερ αποτελεί το μέλλον στο χώρο της ασφάλειας των μοτοσικλετιστών.

Μέσω της διαδικασίας της μέτρησης και επιβεβαιώνοντας την κατάσταση του πλαισίου της μηχανής/σκούτερ καθώς και των τμημάτων αυτού προσφέρουμε για κάθε μάρκα και μοντέλο το κατάλληλο σετ ρυθμίσεων για την συμμόρφωση του σύμφωνα με τις εργοστασιακές τιμές του κατασκευαστή. Οι παραπάνω εργασίες πραγματοποιούνται με σύγχρονα συστήματα μέτρησης, παρέχοντας διαφανή αποτελέσματα και έγκυρη τεκμηρίωση.

Scheibner m-tec GmbH

Εταιρικό υπόβαθρο

1985
1991
1997
1998
2003
2005
2005
2007
2012
ΣΗΜΕΡΑ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΥΑΙΔΗ
Andrey
Γιωργος ss

1985

Scheibner & Witte & Co GmbH: Οι επισκευές των συντριβέντων μοτοσικλετών, καθώς και οι μετρήσεις πλαισίων και η ευθυγράμμιση πλαισίου αποτέλεσαν σημαντικό μέρος των δραστηριοτήτων της εταιρείας.

1991

Scheibner Messtechnik: Μετρητής πλαισίου λέιζερ και ανάπτυξη ενός συστήματος σημαντικών διαστάσεων για πλαίσια μοτοσικλετών.

1997

σύστημα m.a.x (υπολογιστικό σύστημα πλαισίου και πλαισίου)

1998

f.e.in system  είναι ένα σύστημα για την αξιολόγηση της ζημίας του μπροστινού πιρουνιού

2003

Το σύστημα  m.i.n (σύστημα μέτρησης πλαισίου με τηλεσκοπική όραση)

2005

Το mega-m.a.x αντικαθιστά το σύστημα m.a.x. Η αυξημένη ταχύτητα και ο βελτιστοποιημένος χειρισμός είναι οι σημαντικότερες βελτιώσεις.

2005

Το CMS (Σύστημα μεγιστοποίησης πλαισίου) εισάγεται – η προαιρετική αναβάθμιση για το mega-m.a.x. Παρέχει τις σχετικές πληροφορίες για σκοπούς αγώνων και συντονισμού.

2007

ιδρύθηκε η Scheibner Limited.

2012

Ξεκίνησε το σύστημα f.i.x για τη μέτρηση των σκούτερ χωρίς αποσυναρμολόγηση.

ΣΗΜΕΡΑ

Αρκετές εκατοντάδες συνεργάτες παγκοσμίως εργάζονται με τα συστήματά μας Τα καθολικά πρωτόκολλα (Scheibner-Chassis-Certificate) με κατανοητές προδιαγραφές γίνονται αποδεκτά από ασφαλιστικές εταιρείες, εμπειρογνώμονες, κατασκευαστές, συνεργεία και ιδιοκτήτες μοτοσικλετών.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΥΑΙΔΗ

Έψαχνα να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο CBR650R, μετά το πέρας των διαδικασιών της MOTOCERT κατέληξα να μην αγοράσω κανένα διαθέσιμο μεταχειρισμένο.
Σήμερα λοιπόν ως κάτοχος ενός καινούριου CBR 650R του 2021, ήθελα να προσαρμόσω την γεωμετρία της καινούρια μου μοτοσυκλέτας, στο δικό μου σωματότυπο. Αυτό το πραγματοποίησα με την υπηρεσία CMS της ΜΟΤΟCERT και πραγματικά προσομοιώθηκε στα μέτρα μου και τις ανάγκες μου.

Andrey

Πριν 3 μήνες είχα ένα συμβάν με την μοτοσικλέτα μου επισκευάστηκε στο εξουσιοδοτημένο Χόντα αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που έπρεπε κ μετά από ψάξιμο άκουσα για την motocert κ πράγματι επιβεβαιώθηκα στο τέλος της διαδικασίας είχα αυτά που ήθελα με το αποτέλεσμα να είναι σαν καινούργιο

Γιωργος ss

Πριν ακομα παραλάβω την ολοκαίνουργια μοτοσυκλετα μου μια cb500x 19’ ηθελα να βεβαιωθώ ότι είναι όπως ορίζει ο κατασκευαστής. Ετσι λοιπον ηρθα σε εποικοινωνια με την εταιρια και κλείσαμε ένα ραντεβου στην αντιπρωσοπια ετσι ώστε μόλις βγει από την συσκευασία η μοτοσυκλετα να την ελέγξουν κατευθειαν.
Ήταν όπως θα έπρεπε την παρέλαβα και ολα καλα.Ετσι λοιπον φτάνουμε στο σημερα που είχα ένα συμβάν πριν 15 μερες η μοτοσυκλετα υπέστη αρκετή ζημιά οπτικά.
Το μπροστινό σύστημα είχε διαλυθεί αλλά δεν ήξερα τι συμβαινει με το σκελετό της.
Άρα λοιπον μπηκα στη. Διαδικασία να την ξανα ελενξω. Η μοτοσυκλετα είχε οντως προβλημα είχε στραβώσει. Έπρεπε να παει στην καλιμπρα να επιδιορθωθει.
Τέλος η μοτοσυκλετα επισκευάστηκε όπως έπρεπε οπτικά και γεωμετρικα.Ευχαριστω την Motocert που μπόρεσε να με κανει να ξαναεμπιστευτώ την μοτοσυκλετα μου.

Πιστοποιημένες μεταχερισμένες μοτοσυκλέτες