Ποιοι είμαστε

Η MotoCert είναι μια σύγχρονη εταιρεία με αντικείμενο την αξιολόγηση – μέτρηση, τεκμηρίωση και πιστοποίηση της κατάστασης του πλαισίου μιας μηχανής ή σκούτερ.

Επενδύοντας στην καινοτομία και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια του αναβάτη η MotoCert επένδυσε πόρους και χρόνο προκειμένου να σας προσφέρει μια συνδυαστική, τεκμηριωμένη λύση σχετικά με τη διάγνωση και την τεκμηρίωση της κατάστασης του πλαισίου μιας μηχανής ή σκούτερ οδηγώντας στην διαμόρφωση και παραγωγή Πιστοποιητικού Μέτρησης Πλαισίου από την MotoCert.

Η Μέτρηση, Διάγνωση και Τεκμηρίωση σε αναφορά με το πλαίσιο μιας μηχανής ή σκούτερ αποτελεί το μέλλον στο χώρο της ασφάλειας των μοτοσικλετιστών.

Μέσω της διαδικασίας της μέτρησης και επιβεβαιώνοντας την κατάσταση του πλαισίου της μηχανής/σκούτερ καθώς και των τμημάτων αυτού προσφέρουμε για κάθε μάρκα και μοντέλο το κατάλληλο σετ ρυθμίσεων για την συμμόρφωση του σύμφωνα με τις εργοστασιακές τιμές του κατασκευαστή. Οι παραπάνω εργασίες πραγματοποιούνται με σύγχρονα συστήματα μέτρησης, παρέχοντας διαφανή αποτελέσματα και έγκυρη τεκμηρίωση.

Motoceet badge

SCHEIBNER M-TEC GMBH

Εταιρικό υπόβαθρο