Συνέδριο της Motocert στην Αθήνα

Συνέδριο της Motocert στην Αθήνα

Το Συνέδριο της Motocert στην Αθήνα διοργανώθηκε στις 26/3/19 για την επίσημη παρουσίαση του Mega M.A.X. στο ξενοδοχείο της Αθήνας Airotel Parthenon, με επίτιμο καλεσμένο τον δημιουργό της εταιρείας και του συστήματος, Bernd Scheibner

Bernd Scheibner

Το Συνέδριο της Motocert στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε για τις πρώτες 55 επιχειρήσεις που εντάχθηκαν στο δίκτυο όπου είναι ακριβώς εκείνοι που θα έρθετε κι εσείς σε επαφή, αν θελήσετε να πραγματοποιήσετε έναν τέτοιο έλεγχο, καθώς η Motocert απευθύνεται μονάχα σε συνεργεία.

Από την αρχή του έτους πληθαίνουν ολοένα όσοι εντάσσονται στο δίκτυό μας, με τον κόσμο να πραγματοποιεί ήδη τους πρώτους ελέγχους στην Ελλάδα.

Ωστόσο ήταν η πρώτη φορά που οι συνεργάτες συνάντησαν από κοντά και στην συνέχεια συνομίλησαν με τον κ. Bernd Scheibner, τον Γερμανό που δημιούργησε την Scheibner Limited και τα φορητά μηχανήματα που χρησιμοποιεί η MotoCert.

Το Συνέδριο της Motocert στην Αθήνα, όπου παρόντα ήταν πολλά μέλη του ΠΑΣΕΕΔ (άλλωστε η Motocert αντιπροσωπεύεται από τον πρόεδρο του συνδέσμου), χαιρέτησε και ο πρόεδρος του εμπορικού επιμελητηρίου που δήλωσε πρωτίστως μοτοσικλετιστής και έπειτα υποστηρικτής οποιασδήποτε καινοτομίας μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και να βοηθήσει πραγματικά το ελληνικό κοινό.

Στην συνέχεια παρουσιάστηκαν το όραμα της εταιρείας, και οι λόγοι που την κατέστησαν καινοτόμα και εξαιρετικά μπροστά στον τομέα της.
Με την παρουσία του ο κ. Bernd Scheibner έδωσε την ώθηση που χρειαζόντουσαν οι πρώτοι συνεργάτες της Motocert να πιστέψουν στην νέα υπηρεσία, από την στιγμή που έχουν ήδη πιστέψει στην ίδια την τεχνολογία και να κατανοήσουν το μεγάλο διακύβευμα μιας τέτοιας επένδυσης…Περισσότερα για την εκδήλωση μπορείτε να διαβάσετε στα παρακάτω links από την αρθρογραφία των επίσημων εκπρόσωπων του ειδικού τύπου.

Σχετικά με MotoCert

Η MotoCert είναι μια σύγχρονη εταιρεία με αντικείμενο την αξιολόγηση – μέτρηση, τεκμηρίωση και πιστοποίηση της κατάστασης του πλαισίου μιας μηχανής ή σκούτερ. Επενδύοντας στην καινοτομία και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια του αναβάτη η MotoCert επένδυσε πόρους και χρόνο προκειμένου να σας προσφέρει μια συνδυαστική, τεκμηριωμένη λύση σχετικά με τη διάγνωση και την τεκμηρίωση της κατάστασης του πλαισίου μιας μηχανής ή σκούτερ οδηγώντας στην διαμόρφωση και παραγωγή Πιστοποιητικού Μέτρησης Πλαισίου από την MotoCert. Η Μέτρηση, Διάγνωση και Τεκμηρίωση σε αναφορά με το πλαίσιο μιας μηχανής ή σκούτερ αποτελεί το μέλλον στο χώρο της ασφάλειας των μοτοσικλετιστών.
Πιστοποιημένες μεταχερισμένες μοτοσυκλέτες