Ερωτήσεις

Αναλαμβάνετε και την επισκευή της μοτοσυκλέτας αν διαπιστωθεί πρόβλημα;

Υπάρχουν σοβαροί επαγγελματίες και γνώστες του αντικειμένου που είναι συνεργάτες με την motocert από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα και δεν φοβήθηκαν για τα αποτελέσματα της δουλειάς τους . Δείτε εδώ τους συνεργάτες Στην παγκόσμια αγορά η δραστηριότητα της εταιρείας είναι ο έλεγχος στα γεωμετρικά στοιχεία ενός δικύκλου συγκρινόμενα με αυτά του κάθε κατασκευαστή. Αν αυτός που ελέγχει επισκευάζει κιόλας ο ίδιος, κάτι δεν πάει καλά τότε...

Τι είναι η μέτρηση πλαισίου και πώς πραγματοποιείται;

Είναι μια αδιάβλητη μέτρηση του πλαισίου, του εμπρόσθιου συστήματος και του οπίσθιου ψαλιδιού μιας μοτοσυκλέτας, που πραγματοποιείτε με μηχανήματα υψηλής ακρίβειας και τεχνολογίας χωρίς την παρέμβαση του ανθρωπίνου παράγοντα και τα αποτελέσματα της οποίας συγκρίνονται με τα ακριβή στοιχεία του κατασκευαστή για να διαπιστωθεί ότι η μηχανή διατηρεί την αρχική της γεωμετρία.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του συστήματος της Scheibner m-tec GmbH που χρησιμοποιεί η MotoCert σε σχέση με άλλα συστήματα;

Η Scheibner m-tec GmbH ασχολείται 25 χρόνια αποκλειστικά και μόνο με την ανάπτυξη μηχανημάτων ακριβείας μέτρησης του πλαισίου μοτοσυκλετών. Δραστηριοποιείτε σε 4 ηπείρους και 96 χώρες, είναι η μοναδική εταιρεία παγκοσμίως όπου η ακρίβεια και η ορθότητα των αποτελεσμάτων μέτρησης δεν επηρεάζεται από κανέναν εξωγενή παράγοντα, για αυτό θεωρούνται απολύτως ακριβή και αδιάβλητα, επίσης πιστοποιούνται και σε πολλές χώρες έχουν νομική υπόσταση. Ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι όλες οι μετρήσεις πραγματοποιούνται χωρίς καμία απολύτως αποσυναρμολόγηση της μοτοσυκλέτας.

Γιατί κάποιος να κάνει μέτρηση πλαισίου;

Πρωτίστως για την ασφάλειά του. Για την διασφάλιση της κατάστασης κατά την αγορά μιας μεταχειρισμένης μοτοσυκλέτας, άρα και την εξοικονόμηση και σωστή διαχείριση των χρημάτων που κανείς θα διαθέσει. Μετά από πτώση, τρακάρισμα ή επισκευή. Για την νομική του κάλυψη Για να προσαρμόσει κάποιος την μοτοσυκλέτα του στον δικό του τρόπο οδήγησης και στον σωματότυπο του.

Πως διασφαλίζεται η ακρίβεια και ποια είναι η ανοχή των αποτυπωμένων μετρήσεων.

Τα μηχανήματα φέρουν επί μέρους εξαρτήματα υψηλής τεχνολογίας τα οποία προέρχονται από μεγάλους επωνύμους κατασκευαστές και φέρουν διεθνής πιστοποιήσεις ποιότητας και ακρίβειας. Το τελικό αποτέλεσμα της ακρίβειας των μετρήσεων ελέγχεται από το Εθνικό Ινστιτούτο Μέτρων και Σταθμών της Γερμανίας και καταγράφεται στο 0,03 της μοίρας, αυτό είναι ένα εκτός ανταγωνισμού ποσοστό υψηλής ακριβείας.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να γίνει η μέτρηση και να ολοκληρωθεί η διαδικασία?

Μια ώρα.

Πως μπορώ να κλείσω ραντεβού?

Τηλεφωνικά στο 6970123468 (09:00 - 18:00 Δευτέρα-Παρασκευή) ή στο Email info@motocert.gr Ερχόμαστε στον χώρο σας.

Σε μια τρακαρισμένη μοτοσυκλέτα η σκούτερ μπορώ να ξέρω πριν την επισκευάσω πόσο έχει στραβώσει και που?

Με ακρίβεια και διαφανή τρόπο θα γνωρίζεται πόσο και ποιο εξάρτημα έχει πρόβλημα. Γραπτώς και πιστοποιημένα

Τι εξαρτήματα θα λύσετε στην μοτοσυκλέτα μου?

Δεν χρειάζεται καμία αποσυναρμολόγηση, σπάνια σε κάποια μοντέλα χρειάζεται η αφαίρεση της σέλας.

Θα πρέπει κάποιος να οδηγήσει την μοτοσυκλέτα μου?

Όχι βέβαια, η διαδικασία της μέτρησης γίνεται χωρίς να οδηγηθεί η μοτοσυκλέτα απλά. Στο μονό ή στο διπλό σταντ

Δεν είμαι κάτοικος Αττικής πως θα εξυπηρετηθώ?

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε πληροφορίες

Από πού αντλεί τα στοιχεία μετρήσεων πλαισίου για την ανάπτυξη της βάσης δεδομένων της η Scheibner Limited ;

Λόγο της αποκλειστικής της ενασχόλησης στον συγκεκριμένο τομέα, η Scheibner m-tec GmbH χαίρει της αποδοχής των εταιρειών κατασκευής μοτοσυκλετών και έχει με πολλές από αυτές συνεργασία καθώς και διαπιστευτήρια για την χρήση των μηχανημάτων της και την αποδοχή των παραγόμενων αποτελεσμάτων μέτρησης. Ως εκ τούτου διατηρεί την δυνατότητα συλλογείς στοιχείων ακόμη και από κατασκευαστές που δεν τα γνωστοποιούν προκειμένου να διενεργούν ακριβή ελέγχους για λογαριασμό τους. Στις ελάχιστες περιπτώσεις που δεν διατίθενται αυτά τα στοιχεία η Scheibner m-tec GmbH τα μηχανήματα της οποίας έχουν δυνατότητα μετρήσεων ακριβείας με ανοχή 0,03 της μοίρας, προχωρά στον διπλό έλεγχο 4 ολοκαίνουργιων μοτοσυκλετών, τα αποτελέσματα των οποίων συγκρίνονται, μεγιστοποιούνται και προστίθενται στην βάση δεδομένων της εταιρείας.