Skourtas Racing Center

Skourtas Racing Center

Εν όψη του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ταχύτητας μοτοσυκλετών στης 8 κ 9 Ιουνίου του 2019 μετά από όλες τις γνωστές για πολλούς προετοιμασίες θεωρήθηκε απαραίτητο από την ομάδα μας να γίνει κ η ταυτοποιήση των γενετικών στοιχείων της μητέρας ΚΤΜ για τα RC390 από την MOTOCERT.

Η διαδικασία όχι και μεγάλη για τις δύο Μότο μας η πληροφόρηση όμως πολύ μεγάλη για την κατάσταση των μοτοσικλετών μας που βραβεύονται με άριστα σε όλες τις μετρήσεις τους αλλά και για τα στοιχεία που μας δίνουν σαν αφετηρία για την όποια αλλαγή θέλουμε να κάνουμε σε αναρτήσεις, ελαστικά, σε γρανάζια κ.α. που έχουν επιρροή κ αλλαγές στις αρχικές μας μετρήσεις…

Για να μη σας μπερδεύουμε κ πολύ η MOTOCERT είναι κάτι που ήρθε κ θα γίνει απαραίτητο σε κάθε καθημερινό μας μεταχειρισμένο δίκυκλο και σε κάθε μας αγοραπωλησία τόσο απλά κ τόσο εύκολα που θα ταυτοποιήσει την ακεραιότητα του στο πλαίσιο στο εμπρόσθιο σύστημα στην ουρά και στο ψαλίδι του κάθε δίκυκλου μας..

Το πιστοποιητικό που λαμβάνεις μετά από κάθε τεστ είναι η αστυνομική μας ταυτότητα που δεν ανήκει σε άλλον και λέει όλα τα πραγματικά μας στοιχεία.. Ευχαριστούμε την MOTOCERT για την πληροφόρηση σχετικά με την αγωνιστική μας προετοιμασία, καλόν αγώνα σε όλους τους αγωνιζόμενους!

Σχετικά με MotoCert

Η MotoCert είναι μια σύγχρονη εταιρεία με αντικείμενο την αξιολόγηση – μέτρηση, τεκμηρίωση και πιστοποίηση της κατάστασης του πλαισίου μιας μηχανής ή σκούτερ. Επενδύοντας στην καινοτομία και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια του αναβάτη η MotoCert επένδυσε πόρους και χρόνο προκειμένου να σας προσφέρει μια συνδυαστική, τεκμηριωμένη λύση σχετικά με τη διάγνωση και την τεκμηρίωση της κατάστασης του πλαισίου μιας μηχανής ή σκούτερ οδηγώντας στην διαμόρφωση και παραγωγή Πιστοποιητικού Μέτρησης Πλαισίου από την MotoCert. Η Μέτρηση, Διάγνωση και Τεκμηρίωση σε αναφορά με το πλαίσιο μιας μηχανής ή σκούτερ αποτελεί το μέλλον στο χώρο της ασφάλειας των μοτοσικλετιστών.
Πιστοποιημένες μεταχερισμένες μοτοσυκλέτες