Motocert logo

Πιστοποιητικό MotoCert

Η Διάγνωση και Τεκμηρίωση αποτελεί το μέλλον στο χώρο της επισκευής μοτοσυκλετών.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ

Πόσες μετρήσεις ανά μήνα θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε με συνεργάτη της Motocert παρέχοντας σας όλο τον εξοπλισμό της για εσάς, χωρίς να έχετε καμία επένδυση, και χωρίς να αφιερώσετε χρόνο εσείς ή το προσωπικό σας. Αποφεύγοντας άσκοπες επικίνδυνες δοκιμές στο δρόμο για εσάς ή τους υπαλλήλους σας.
Παρέχοντας πιστοποιημένα έγγραφα.
Το συνεργείο σας αποφασίζει για την αναγκαιότητα της μέτρησης πλαισίου. Κανένας αλλος πέρα από εσάς δεν θα παραδώσει την μοτοσικλέτα στον πελάτη και να έχει την τελική ευθύνη. Αρκετές φορές το συνεργείο σας εμπλέκεται σε ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια της μοτοσυκλέτας (κατά συνέπεια και του αναβάτη), και για την νομική κάλυψη του πελάτη.

Επωφεληθείτε από την πρόσθετη παροχή της Motocert. Να είστε ταχύτεροι από τον ανταγωνιστή σας και να διαχειριστείτε το συνεργείο σας με επιτυχία.
Παρουσιάστε το κατάστημα σας ως το ειδικό συνεργείο για το συντονισμό πλαισιου της μοτοσυκλέτας, μετά από ατύχημα.
Αποκτήστε μία εικόνα για ασφάλεια και δημιουργήστε πρόσθερο κέρδος.
Οι μετρησεις πλαισίου με τα γρήγορα, ασφαλή, τεκμηριωμένα και πιστοποιημένα αποτελέσματα θα δημιουργήσουν μία πρόσθετη προσοδοφόρα επιχείρηση για εσας, ένα σύντομο κύκλο εργασιών μία επιπλέον υπηρεσια που θα μιλήσουν οι πελάτες, μια φήμη για την ασφάλεια.
Για τον πελάτη σας η Motocert προσφέρει εμπιστοσύνη μετά από ατύχημα, ασφάλεια κατά την αγορά ενός μεταχειρισμένου και ασφάλεια στο δρόμο.

Motoceet badge

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ MOTOCERT

MOTOCERT
Καινοτόμος Υπηρεσία & Οικονομικές Ωφέλειες

Επενδύοντας στην καινοτομία και τις μελλοντικές τάσεις και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια του αναβάτη, η MotoCert επένδυσε πόρους και χρόνο προκειμένου να προσφέρει μια συνδυαστική, τεκμηριωμένη λύση σχετικά με τη διάγνωση και την τεκμηρίωση της καλής κατάστασης μιας μοτοσυκλέτας ή σκούτερ.

Αυτό οδήγησε στη δημιουργία ενός Πιστοποιητικού Μέτρησης από την MotoCert το οποίο εξελίσσεται σε ένα είδος στάνταρ στο χώρο και στην αγορά της μοτοσυκλέτας παγκόσμια.

Μέσω της διαδικασίας της μέτρησης και επιβεβαιώνοντας την κατάσταση του πλαισίου της μηχανής/σκούτερ, καθώς και των τμημάτων αυτού, προσφέρουμε για κάθε μάρκα και μοντέλο το κατάλληλο σετ ρυθμίσεων για την συμμόρφωσή του σύμφωνα με τις εργοστασιακές τιμές του κατασκευαστή. Οι παραπάνω εργασίες πραγματοποιούνται  με σύγχρονα συστήματα μέτρησης, παρέχοντας διαφανή αποτελέσματα και έγκυρη τεκμηρίωση.

Και το καλύτερο είναι ότι την μέτρηση – πιστοποίηση την κάνουμε εμείς για εσάς δίπλα στο συνεργείο σας με τη φορητή μας μονάδα μέτρησης. Το δε πιστοποιητικό εκδίδεται με τα στοιχεία του δικού σας συνεργείου προς τον πελάτη σας

Η πιστοποίηση MotoCert αποτελεί την ιδανική υπηρεσία για κάθε συνεργείο μοτοσυκλετών.

Σκεφτείτε επιχειρηματικά:

  • Σας προσφέρετε μια λύση που δε θα σας επιβαρύνει καθόλου στην καθημερινή σας εργασία
  • Δεν χρειάζεται να διαμορφώσετε το χώρο σας αφού όλες οι εργασίες γίνονται από το προσωπικό της MotoCert μέσα στην κινητή μονάδα μέτρησης & πιστοποίησης.
  • Και όμως την υπηρεσία την παρέχετε εσείς. Πόσες μετρήσεις ανά μήνα θα είναι δυνατές με ένα εργαλείο σαν αυτό! Εκμεταλλευτείτε την καινοτομία και μορφή της υπηρεσίας και αυξήστε τα κέρδη σας. Παρουσιάστε το συνεργείο σας ως ειδικός για το συντονισμό πλαισίου και για τυχόν επισκευές ατυχημάτων. Αποκτήστε μια εικόνα για ασφάλεια και δημιουργήστε ένα σημαντικό πρόσθετο κέρδος.
  • Η υπηρεσία / μέτρηση είναι πολύ γρήγορη στην εκτέλεσή της, που σημαίνει ότι πολλές μετρήσεις μπορούν να γίνουν κατά τη διάρκεια της ροής της μέρας. Και το καλύτερο είναι ότι δε χρειάζεται αποσυναρμολόγηση.
  • Οι μετρήσεις πλαισίου με τα γρήγορα και ασφαλή αποτελέσματα θα δημιουργήσουν μια πρόσθετη προσοδοφόρα επιχείρηση, έναν σύντομο κύκλο εργασιών, μια επιπλέον υπηρεσία που θα συζητηθεί, μια φήμη για την ασφάλεια του αναβάτη. Τέλος, οι δοκιμαστικές βόλτες και οι “στο περίπου” διορθώσεις. Προσφέρετε στον πελάτη σας μια υπηρεσία εμπιστοσύνης και ασφάλειας.

Εμπιστοσύνη μετά από ατύχημα – Επιβεβαίωση κατά την αγορά μεταχειρισμένης μηχανής – Ασφάλεια στο δρόμο.

ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΗΣ MOTOCERT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Το πιστοποιητικό της MotoCert εμφανίζει όλα τα σχετικά δεδομένα στον πελάτη/ μηχανικό.  

Οι λέξεις κλειδιά εδώ είναι εμπιστοσύνη και διαφάνεια. Τίποτα δεν κρύβεται και εσείς, ο μηχανικός, προσφέρετε πλήρη πληροφόρηση στο πελάτη σας. Και το σημαντικότερο είναι ότι το κάνουμε εμείς για εσάς, χωρίς να χρειαστεί να σας δεσμεύσουμε χώρο και ο πελάτης σας γνωρίζει εσάς.

Όλες οι εργασίες γίνονται μέσα στη κινητή μονάδα μέτρησης της MotoCert. Εσείς απλά καλέστε μας και κλείστε το ραντεβού σας.

Το πιστοποιητικό που εκδίδουμε φέρει την πιστοποίηση MotoCert αλλά ταυτόχρονα σαν συνεργείο εκτέλεσης της πιστοποίησης φαίνεται το δικό σας.

Ουσιαστικά, την υπηρεσία την εκτελούμε εμείς αλλά την προσφέρετε εσείς προς τους πελάτες σας. Έτσι δεν χρειάζεται από μεριά σας ούτε εκπαίδευση ούτε επένδυση σε συστήματα.

Το πιστοποιητικό που θα λάβει στο τέλος ο πελάτης σας θα είναι ανάλογο του πιστοποιητικού,που βλέπετε. (αριστερά)