Γιωργος ss

Πριν ακομα παραλάβω την ολοκαίνουργια μοτοσυκλετα μου μια cb500x 19’ ηθελα να βεβαιωθώ ότι είναι όπως ορίζει ο κατασκευαστής. Ετσι λοιπον ηρθα σε εποικοινωνια με την εταιρια και κλείσαμε ένα ραντεβου στην αντιπρωσοπια ετσι ώστε μόλις βγει από την συσκευασία η μοτοσυκλετα να την ελέγξουν κατευθειαν.
Ήταν όπως θα έπρεπε την παρέλαβα και ολα καλα.Ετσι λοιπον φτάνουμε στο σημερα που είχα ένα συμβάν πριν 15 μερες η μοτοσυκλετα υπέστη αρκετή ζημιά οπτικά.
Το μπροστινό σύστημα είχε διαλυθεί αλλά δεν ήξερα τι συμβαινει με το σκελετό της.
Άρα λοιπον μπηκα στη. Διαδικασία να την ξανα ελενξω. Η μοτοσυκλετα είχε οντως προβλημα είχε στραβώσει. Έπρεπε να παει στην καλιμπρα να επιδιορθωθει.
Τέλος η μοτοσυκλετα επισκευάστηκε όπως έπρεπε οπτικά και γεωμετρικα.Ευχαριστω την Motocert που μπόρεσε να με κανει να ξαναεμπιστευτώ την μοτοσυκλετα μου.

Σχετικά με MotoCert

Η MotoCert είναι μια σύγχρονη εταιρεία με αντικείμενο την αξιολόγηση – μέτρηση, τεκμηρίωση και πιστοποίηση της κατάστασης του πλαισίου μιας μηχανής ή σκούτερ. Επενδύοντας στην καινοτομία και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια του αναβάτη η MotoCert επένδυσε πόρους και χρόνο προκειμένου να σας προσφέρει μια συνδυαστική, τεκμηριωμένη λύση σχετικά με τη διάγνωση και την τεκμηρίωση της κατάστασης του πλαισίου μιας μηχανής ή σκούτερ οδηγώντας στην διαμόρφωση και παραγωγή Πιστοποιητικού Μέτρησης Πλαισίου από την MotoCert. Η Μέτρηση, Διάγνωση και Τεκμηρίωση σε αναφορά με το πλαίσιο μιας μηχανής ή σκούτερ αποτελεί το μέλλον στο χώρο της ασφάλειας των μοτοσικλετιστών.