ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΥΑΙΔΗ

Έψαχνα να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο CBR650R, μετά το πέρας των διαδικασιών της MOTOCERT κατέληξα να μην αγοράσω κανένα διαθέσιμο μεταχειρισμένο.
Σήμερα λοιπόν ως κάτοχος ενός καινούριου CBR 650R του 2021, ήθελα να προσαρμόσω την γεωμετρία της καινούρια μου μοτοσυκλέτας, στο δικό μου σωματότυπο. Αυτό το πραγματοποίησα με την υπηρεσία CMS της ΜΟΤΟCERT και πραγματικά προσομοιώθηκε στα μέτρα μου και τις ανάγκες μου.

Σχετικά με MotoCert

Η MotoCert είναι μια σύγχρονη εταιρεία με αντικείμενο την αξιολόγηση – μέτρηση, τεκμηρίωση και πιστοποίηση της κατάστασης του πλαισίου μιας μηχανής ή σκούτερ. Επενδύοντας στην καινοτομία και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια του αναβάτη η MotoCert επένδυσε πόρους και χρόνο προκειμένου να σας προσφέρει μια συνδυαστική, τεκμηριωμένη λύση σχετικά με τη διάγνωση και την τεκμηρίωση της κατάστασης του πλαισίου μιας μηχανής ή σκούτερ οδηγώντας στην διαμόρφωση και παραγωγή Πιστοποιητικού Μέτρησης Πλαισίου από την MotoCert. Η Μέτρηση, Διάγνωση και Τεκμηρίωση σε αναφορά με το πλαίσιο μιας μηχανής ή σκούτερ αποτελεί το μέλλον στο χώρο της ασφάλειας των μοτοσικλετιστών.