Η ολοκαίνουργια naked μοτοσυκλέτα CFMOTO 700CL-X είναι γεγονός και πλέον μπορείς άμεσα να την αποκτήσεις την και να την οδηγήσεις σε ένα αξέχαστο test ride.

Γωνίες που τραβάνε το βλέμμα και ρευστές γραμμές συνδυάζονται αρμονικά για να δημιουργήσουν μια μοναδική προσωπικότητα με στυλ μοντέρνο αλλά και κλασικό ταυτόχρονα.

Την εμφάνιση της CFMOTO 700CL-X τονίζουν ιδιαίτερα premium στοιχεία όπως ο νέο-ρετρό εμπρός στρογγυλός προβολέας, τα αλουμινένια πλευρικά πάνελ, η δερμάτινη σέλα και οι πολυάκτινες ζάντες αλουμινίου.

Ο κινητήρας είναι ένας ολοκαίνουριος, υγρόψυκτος εν-σειρά δικύλινδρος 693cc που αποδίδει 74 ίππους και 68 Nm ροπής. Τα δύο προγράμματα (Economic & Sport) χρησιμοποιούν διαφορετικά την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη πεταλούδα του γκαζιού, με αποτέλεσμα τον διαφορετικό τρόπο απόδοσης της ισχύος και την διαφοροποίηση της συμπεριφοράς της μοτοσυκλέτας, με το απλό πάτημα ενός κουμπιού, ακόμα και εν κινήσει.

CFMOTO 700CL-X

Η CFMOTO 700CL-X φοράει εμπρός ανεστραμμένο πιρούνι KYB 41mm και πίσω ανάρτηση ΚΥΒ monoshock έκκεντρα τοποθετημένο με πολλαπλό σύνδεσμο. Οι αναρτήσεις ρυθμίζονται πλήρως σε 20 στάδια, ώστε να μπορεί ο οδηγός να επιλέξει ακριβώς τις ρυθμίσεις που επιθυμεί.

Χρησιμοποιεί σύστημα φρένων της J.JUAN, που αποτελεί θυγατρική της Brembo. Μπροστά υπάρχει δίσκος 320χιλ με ακτινικά τοποθετημένη 4-πίστονη σιαγόνα και πίσω δίσκος 260χιλ με διπίστονη σιαγόνα, ενώ το ABS είναι standard.

CFMOTO 700CL-X

 

Η νέα CFMOTO 700CL-X είναι άμεσα διαθέσιμη στη Fan Motorcycles με 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και στα δύο χρώματα Twilight Blue και Coal Grey, ενώ μπορείτε να προγραμματίσετε ένα test ride και να δείτε από πρώτο χέρι γιατί είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα μοντέλα της χρονιάς.

Η Fan Motorcycles ειδικεύεται στις πωλήσεις και ανταλλαγές μοτοσυκλετών κορυφαίων κατασκευαστών όπως Ducati, KTM, Kawasaki και CF Moto, ενώ παρέχει και εξουσιοδοτημένο service. Στο κατάστημα της εταιρείας θα βρείτε όλα τα τελευταία μοντέλα των εταιρειών και μέσα από τη μεγάλη ποικιλία μοτοσυκλετών θα βρείτε σίγουρα αυτή που καλύπτει τις ανάγκες και τη χρήση που κάνετε.

Εκτός όμως από καινούργιες μοτοσυκλέτες μεγάλο κομμάτι των εργασιών της Fan Motorcycles αφορά τις μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες καθώς διαθέτει μεγάλο στόλο από προσεκτικά επιλεγμένες προτάσεις. Μάλιστα, η εταιρεία προχώρησε σε συνεργασία με τη MotoCert και πιστοποίησε όλες τις μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες της.

CFMOTO 700CL-X

ΠΗΓΗ: MOTOTRITI