Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η Εμπειρία δημιουργείται μέσα από την εξέλιξη.

Η πρώτη επαφή μας τεχνολογικά με τον χώρο της μοτοσυκλέτας ξεκίνησε το 1990. Αρχικά με την συντήρηση σε καθημερινό επίπεδο, ενώ πολύ σύντομα η τεχνολογική μας αναζήτηση μας οδήγησε στο επίπεδο της συντήρησης και στησίματος των μοτοσυκλετών αγώνων.

Ένας χώρος ιδιαίτερα απαιτητικός τόσο από πλευράς προσοχής στην λεπτομέρεια, όσο και από πλευράς τεχνολογικής κατάρτισης.

Εκεί ακριβώς είναι που διαπιστώσαμε ότι μας ενδιέφερε περισσότερο ν’ ασχοληθούμε για τον χώρο της μοτοσυκλέτας, γιατί η τεχνολογική κατάρτιση είναι το πιό ενδιαφέρον σημείο για την εξέλιξη και κατ’ επέκταση στις μοτοσυκλέτες που ζούμε καθημερινά, αλλά και που θα δούμε στο άμεσο μέλλον, στους δρόμους και την καθημερινότητα μας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Η Συντήρηση συνεπάγεται με την Ασφάλεια!

Οι σημερινές μοτοσυκλέτες ασχέτου κυβισμού, έχουν περάσει στην απόλυτη εξειδίκευση, τόσο από πλευράς κατηγοριών, όσο και απο πλευράς τεχνολογίας. Σήμερα η μοτοσυκλέτα δεν είναι απλά ένα μέσο μετακίνησης, είναι κάτι παραπάνω, είναι και μέσω ευχαρίστησης.

Η τεχνολογική εξέλιξη που συνέβει τα τελευταία χρόνια έχει επιφέρει την ανάγκη για απόλυτα ειδικευμένους τεχνικούς ώστε να μπορούν να καλύψουν την συντήρηση της, με όσο το δυνατό καλύτερο τρόπο, μια και οι απαιτήσεις είναι υψηλές, τα μηχανικά μέρη πλέον φέρουν σύγχρονη τεχνολογία επάνω τους, η οποία απαιτεί πολύ τεχνογνωσία και εμπειρία για να συντηρηθεί σωστά!

Συχνά μια κακοσυντηρημένη μοτοσυκλέτα γίνεται επικίνδυνη τόσο για τον ιδιοκτήτη της, όσο και για τους γύρω του, είτα αυτό αφορά την ασφάλεια των επιβαινόντων, όπου σε περίπτωση επικείμενου ατυχήματος ειδικά, δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις εντολές του αναβάτη, είτε για τους γύρω του, όπου πιθανόν να εκπέμπει πέρα από το δύσοσμο καυσαέριο και ενοχλητικό και άκρως εκνευριστικό θόρυβο, ο οποίος μπορεί ακόμα και να προξενήσει ατύχημα!

Έτσι λοιπόν η σωστή και έγκαιρη συντήρηση είναι πλέον επιβεβλημένη. Σε αυτό τον τομέα είμαστε απόλυτα ειδικευμένοι για να σας στηρίξουμε με σιγουριά, πράγμα που το φανερώνουν και οι
τεχνικές διαπιστεύεσεις που έχουμε από την εταιρεία, μια και έχουμε περάσει κάθε τεχνικό σεμινάριο που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι τώρα με επιτυχία.

Επιπλέον στα παραπάνω μπορείτε να προσθέσετε την τεχνολογική μας εμπειρία που έχουμε συλλέξει από τους αγώνες μοτοσυκλέτας όπου έχουμε εμπλακεί από το 1991 και μετά, με απόλυτη καταξίωση και απτά αποτελέσματα στο διάστημα της ενασχόλησής μας.

Ετσι λοιπόν, η επισκευή είναι περισσότερο από επιβεβλημένη και πολύ περισσότερο δε, με την σωστή τεχνογνωσία και κάλυψη των υψηλών προδιαγραφών αυθεντικών ανταλλακτικών που διαθέτουμε για τους πελάτες μας.

Τα Χρήσιμα Χαρακτηριστικά & οι Υπηρεσίες μας

Service Μοτοσυκλετών

Επισκευές Μοτοσυκλετών

Ανταλλακτικά Μοτοσυκλετών

Επισκευές Εξαρτημάτων Μοτοσυκλετών

Έλεγχος Μοτοσυκλετών (αγοραπωλησία)

Έλεγχος Πλαισίων, Εμπρόσθιου & Οπίσθιου Συστήματος Ανάρτησης

Αγωνιστική Τεχνική Υποστήριξή

Αγωνιστική Προετοιμασία

Αγωνιστική Προπόνηση και στήσιμο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Δέν συλλέγουμε καμία πληροφορία πέρα του ψευδώνυμού σας
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Προσωπικό
Σύσταση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Transalp 02/07/2020 18:45
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Προσωπικό
Σύσταση

Είναι τυπικοί, εξυπηρετικοί, μα πάνω απ’ όλα είναι γνώστες του αντικειμένου, με διάθεση για το καλύτερο, κάθε φορά!