Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

30 χρόνια, κοντά στη μοτοσυκλέτα

Ο Γιώργος Αραούζος ξεκίνησε την εμπορική του σχέση με τον κόσμο των δύο τροχών στην Αθήνα. Το 1981 δημιούργησε το πρώτο του κατάστημα με πωλήσεις, service και αξεσουάρ.

Φιλοδοξία και όραμα που από την πρώτη στιγμή έως και σήμερα αποτελεί το βασικό στοιχείο της επιχείρησης είναι η παροχή κορυφαίας εξυπηρέτησης προς τον μοτοσικλετιστή.

Με όπλο την εμπειρία από την δραστηριοποίηση επί σειρά ετών στο χώρο της μοτοσυκλέτας, το 1988 δημιουργεί μια ολοκληρωμένη κάθετη μονάδα μοτοσυκλετών HONDA.

Η επιλογή της αποκλειστικής συνεργασίας ήταν αποτέλεσμα της σχέσης εμπιστοσύνης, της υπεραξίας, αλλά και της ποιότητας που, αντιπροσωπεύει το όνομα HONDA στο παγκόσμιο στερέωμα.

Στα μοντέλα HONDA, περιλαμβάνονται μοτοσυκλέτες πάθους, αλλά και δίκυκλα που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του μοτοσικλετιστή, τα οποία απαιτούν κορυφαία υποστήριξη από την πρώτη στιγμή της επιλογής τους.

Για το λόγο αυτό ο Γιώργος Αραούζος με την καθημερινή προσωπική ενασχόληση και την εμπειρία, αλλά και ο γιος του Αντώνης που ασχολείται αποκλειστικά με την επιχείρηση, σε συνδυασμό με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, την συνεχή επένδυση στην τεχνολογία και την εξέλιξη είναι σε θέση να διασφαλίσουν κορυφαία εξυπηρέτηση στο τομέα των πωλήσεων, αλλά κυρίως στην after sales υποστήριξη, που αποτελεί για την HONDA ARAOUZOS ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και σημαντικό σημείο διαφοροποίησης.

Αγωνιστική δραστηριότητα

Ο Γιώργος Αραούζος, ιδιοκτήτης της επιχείρησης, συμμετείχε επί σειρά ετών σε αγώνες μοτοσυκλετών, έχοντας στο βιογραφικό του σημαντικές διακρίσεις στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Η αγάπη του για τη μοτοσυκλέτα, η αγωνιστική του εμπειρία, οι μηχανολογικές του γνώσεις, αποτελούν τη βάση για μία ιδιαίτερα εποικοδομητική σχέση με κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Τα Χρήσιμα Χαρακτηριστικά & οι Υπηρεσίες μας

SERVICE

Πλήρες Service μοτοσυκλετών (τεχνική κάλυψη)

ΕΛΕΓΧΟΣ

Έλεγχος γενικής κατάστασης μοτοσυκλέτας

ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ

Γνήσια ανταλλακτικά HONDA

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Δέν συλλέγουμε καμία πληροφορία πέρα του ψευδώνυμού σας
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Προσωπικό
Σύσταση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
N. 27/06/2020 13:17
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Προσωπικό
Σύσταση

Ευγενικοί και εξυπηρετικοί. Προθυμοι να σου εξηγήσουν τα πάντα απο τις εργασίες που θα πραγματοποιήσουν.